Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Byvandring i Holbergtidens Odense

9. maj kl. 10:00 - 11:00

kr.75,00

Byvandring med Historiesnedkeriet i holbergtidens centrum foregår med start og afslutning på Flakhaven. Mødested ved skulpturen “Oceania”.

Sammenlignet med nutidens Odense var byens udstrækning og folketal i 1700-tallet lille, men Odense var Danmarks næststørste by efter København med en central beliggenhed og af stor betydning for riget. På denne byvandring, kan man høre om Odense på Holbergs tid og om byens udvikling siden dengang, med omfattende liberalisering og afviklingen af købstadens privilegier. Midt i 1800-tallet blev byportene fjernet og byen begyndte for alvor at vokse.

Hvis man trænger til en kop kaffe, the eller noget at spise efter byvandringen kan man vælge at kombinere byvandringen med et cafebesøg. På flere af byens cafeer får man rabat den dag, man har været på byvandring med Historiesnedkeriet.

Antallet af deltagere på denne byvandring er max. 25.

Detaljer

Dato:
9. maj
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Pris:
kr.75,00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Flakhaven v. Oceania
Flakhaven
Odense,
+ Google Maps

Arrangør

Historiesnedkeriet

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige