Historiesnedkeriet har travlt med de sidste forberedelser til sommerens byvandringer i Holbergtidens Odense, Forleden traf jeg denne lille gule gummiand i et hjørne i gården ved Gråbrødre kloster. Den var jo en sjov kontrast til Bissens statue af Frederik VII med indskriften “folkets kjærlighed min styrke”, som jeg netop var kommet fra :-). Den lille […]

Historiesnedkeriet har travlt med de sidste forberedelser til sommerens byvandringer i Holbergtidens Odense, Forleden traf jeg denne lille gule gummiand i et hjørne i gården ved Gråbrødre kloster. Den var jo en sjov kontrast til Bissens statue af Frederik VII med indskriften “folkets kjærlighed min styrke”, som jeg netop var kommet fra :-).

Den lille gummiand står der nok ikke, når sommerens byvandringer skal gås. Forhåbentlig er den afhentet af dens ejer.

Nu er der kun en uge til sæsonen starter med en ny rute i Holbergstidens Odense.

Billetterne købes her på hjemmesiden. Når man har fundet den vandring, man gerne vil med på og klikker på den, får man mulighed for at købe sin billet. Og husk at billetten giver rabat ved flere af cafeerne i centrum i den dag man har været med på byvandring – guiden fortæller hvilke.

Jeg håber vi ses til en af sommerens byvandringer.